Tusseladden Parkoverall

1 079 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
TT10015

Tusseladden-parkoverall är en säker vinnare på förskolan, specialdesignad för de minsta.


Bionic finish ECO

Vanntett

Tusseladden-parkoverall är en ventilerande, vindtät och vattentät skaloverall med vattenpelare på 15 000 mm!

Parkoverallen är tillverkad av ett slitstarkt material som ska klara att användas av aktiva barn. Overallen är mycket funktionell med stor rörelsefrihet! En lång snedställd dragkedja fram underlättar både av- och påklädning. Av säkerhetsskäl är luvan avtagbar och overallen har 3M-reflexdetaljer för bättre synlighet i mörkret. Tusseladden har mjuka och värmande pulsvärmare runt handleder och värmande fleeceskydd runt krage för extra mycket komfort. En avtagbar balaklava i behaglig microfleece medföljer - här får du med "det lilla extra".

Innvändigt har Tusseladden tryck av våra söta små troll från Trolleboken, som en lekfull design. Tusseladden-parkoverall är en produkt av högsta kvalitet med unika detaljer, utvecklad och designad i Norge. Overallen har särskilt utvecklats för norska väderförhållanden. Tusseladden-parkoverall är behandlad med Bionic-Finish, en miljövänlig produkt som minimerar risken för att smuts och orenheter fastnar lätt på yttermaterialet. Vi rekommenderar ull eller superunderkläder innerst mot kroppen, under skalkläder som är allergivänliga! Vår och sommar är det behagligt att ha på Pannekake-set närmast huden.

 

Size 80 86 92 98
Chest  37 38 39 40
Inner leg length 29 32 35 38
Arms from shoulder 37 39,5 42 44,5

  • Shell 100% nylon

  • Lining body&hood 100%cotton

  • Sleeve-100% polyester

  • WP 15000mm

  • BP 10000g/m2/24t

  • BIONIC-FINISH®ECO

Tvättas på skonsamt program i 40 grader. Plagget får inte torkas i torktumlare, strykas, kemtvättas eller blekas. Vi rekommenderar impregnering för ventilerande material efter några tvättas för bästa möjliga underhåll. För att uppnå längsta möjliga livslängd på våra vattentäta och ventilerande plagg, rekommenderar vi regelbunden tvätt och impregnering med Storm-produkter. 

Copyright © Tiny Trolls of Norway