Vindtroll Skaloverall

539 kr Vanligt pris 1 085 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
TT10016

Vindtroll är en slitstark skaloverall och avsedd för aktiva barn – en säker vinnare på förskolan eller i skolan.


Bionic finish ECO

Overallen är ventilerande, vindtät och vattentät, med vattenpelare på 15 000 mm! Av säkerhetsskäl är luvan avtagbar och overallen har reflexdetaljer för bättre synlighet i mörkret.

Vindtroll har mjuka och värmande pulsvärmare runt handleder och värmande fleeceskydd runt kragen. Invändigt justerbart band i midjan. En avtagbar hals i mjuk och behaglig microfleece medföljer – här får du "det lilla extra".

Invändigt har Vindtroll tryck av våra söta små troll från Trolleboken som en lekfull design.
Vindtroll skaloverall är en produkt av högsta kvalitet med unika detaljer, utvecklad och designad i Norge. Overallen har särskilt utvecklats för norska väderförhållanden. Vindtroll är behandlad med Bionic-Finish, en miljövänlig produkt som minskar risken för att smuts och orenheter fastnar på yttermaterialet. Vindtroll skaloverall kan användas hela året om man reglerar under med lager-på-lager-principen. Vi rekommenderar ull eller superunderkläder närmast huden under skalklädsel som är allergivänlig! Om barnet tål merinoull är Gauken-ullset ett utmärkt alternativ.

Vår och sommar är det behagligt att ha på Pannekake-setet närmast kroppen.

Kombinera med Mumle-vandringssko, Blopp-mössan, Blopp-pannband eller Frosken-kepsar för en komplett vandringslädsel!

Sizes 104 110 116 122 128
Chest 40 41 42 43 44
Inner leg length 38 41 44 47 50
Arm length from shoulder 48 50,5 53 55,5 58

  • Shell 100% nylon

  • Lining body&hood

  • 100%cotton

  • Sleeve-100% polyester

  • WP 15000mm

  • BP 10000g/m2/24t

  • 3M refleks

  • Avtagbar huva som knäpps med tryckknappar

  • Justerbar resår i midjan

  • BIONIC-FINISH®ECO

Skaloverall – tvätt- och underhållstips: Före tvätt är det viktigt att spola bort sand, smuts, lera mm. Andningsegenskaper och i viss mån vattenpelare, bryts gradvis ner när den används. Eftersom detta är en teknisk produkt med andningsegenskaper och vattenpelare, rekommenderas att inte använda sköljmedel eftersom detta täpper igen plaggets porer. Plagget förlorar sina fukttransporterande egenskaper på grund av att yttermaterialet suger vatten och blockerar “porerna» som ser till att fukten försvinner. Detta försämras ytterligare genom tvättat och användning av olika kemikalier. Använd därför ett lämpligt tvättmedel utan blekmedel.


Stäng alla dragkedjor. Nödvändig rengöring och impregnering av plagget bidrar till att användaren får maximalt utbyte av sina tekniska plagg. Följ tvättanvisningen i plagget noggrant.


För att uppnå längsta möjliga livslängd på våra vattentäta och ventilerande plagg, rekommenderar vi regelbunden tvätt och impregnering med Storm-produkter.

Copyright © Tiny Trolls of Norway